Internetoperatören Bahnhof har troligen Sveriges mest spektakulära serverhallar. En av dem är belägen i ett gammalt skyddsrum under Vitabergsparken på Söder och dit är vi bjudna på studiebesök tisdagen den 8 april kl 18.00. Kvällen kommer bli en härlig kombination av arkitektur och teknik. Här kandu få en liten glimt av vad vi ska få se.

bahnhof pionen inredningsbilder

Som guidekommer vi ha Bahnhofs VD Jon Karlung som senaste månaderna gjort sig känd för att bland annat ha spelat in SÄPO i hemlighet och stängt ner Lexbase. Efteråt går vi till en närbelägen restaurang och inmundigar lite mat och dryck tillsammans.

Det här arrangemanget är kostnadsfritt frånsett att du får stå för din egen restaurangnota. Det är begränsat antal platser, och redan nu ett dygn efter att inbjudan skickades ut via mejl så är det nästan fullbokat. För att ha chansen på de sista platserna eller ställa dig på kölistan, hör av dig så snart som möjligt till anmalan@cingstockholm.se. Tala om hur många som vill komma och om du/ni tänker följa med och äta efteråt.

När det gäller anmälan till arrangemang så går alltid information ut via mejl först. Står du inte med på mejllistan? Se till att din e-postadress är uppdaterad i Chalmers Alumninät alternativt hör av dig till moderföreningens kansli.

Uppdaterat 17/3: Arrangemanget är helt fullbokat.