Tisdagen den 3 mars har blivit dags för den första senioremil/-ia-träffen i Stockholm i nytt format. Vi har tänkt oss att vi träffas på en lokal där vi får ett rum för oss själva så vi kan ha en av oss som berättar om något intressant och därefter en frågestund.

Först ut att berätta är Per-Erik Olsson som tog examen på Elektro 1950. Pelle var under chalmerstiden med och skrev det första spexet Bojan och har i sitt yrkesliv varit med om mycket i skilda delar av världen. Vi skall få höra om hur det gick till när en elektroingenjör skapade en betongfabrik i Afrika. Han kommer att hålla på ca. 17.30 till 18.15 och sedan blir det frågestund.

Karla Café
Hur och var
Karla Café ligger i hörnet av Karlavägen och Sibyllegatan, kommunalåkare tar T-banan till Stadion och går ut Karlavägsutgången. Var och en beställer mat och dryck enligt caféets à la carte meny och vi blir serverade i vårt separata rum en trappa ned. Caféets meny finns på deras web-sida:
karlacafe.se/a-la-carte/ och de har öppet till kl 20.

Vi vill gärna vara säkra på att alla får plats och att vi blir tillräckligt många, så vi ser gärna att ni svarar snarast möjligt till anmalan@cingstockholm.se för att meddela att ni vill vara med.

Summering
TID: kl. 17 den 3 mars 2015
PLATS: Karla Café 1 trappa ned, Karlavägen 71
ANMÄLAN: Svara till anmalan@cingstockholm.se snarast.

PS. Alla stockholmschalmerister är naturligtvis välkomna, men vi har valt att kalla arrangemanget något seniort eftersom det har visat sig att det mest är seniora chalmerister som brukar dyka upp på dessa arrangemang.

Välkomna önskar Stockholmsavdelningens styrelse