Torsdagen den 9 april har det blivit dags för den andra senioremil/-ia-träffen i Stockholm i nytt format. Vi har en lokal för oss själva där en av oss berättar om något intressant och därefter följer en frågestund.
Den här gången är det Kaianders Sempler, välkänd vetenskapsjournalist och tecknare på bland annat tidningen Ny Teknik. Kaianders kommer att berätta om österrikiske arkitekten och konstnären Friedensreich Hundertwasser. Han kommer att hålla på ca. 17.30 till 18.15 och sedan blir det frågestund.

Karla Café

Hur och var

Karla Café ligger i hörnet av Karlavägen och Sibyllegatan, kommunalåkare tar T-banan till Stadion och går ut Karlavägsutgången. Var och en beställer mat och dryck enligt caféets à la carte meny och vi blir serverade i vårt separata rum en trappa ned. Caféets meny finns på deras web-sida: karlacafe.se/a-la-carte/ och de har öppet till kl 20.

Vi vill gärna vara säkra på att alla får plats och att vi blir tillräckligt många, så vi ser gärna att ni svarar snarast möjligt till anmalan@cingstockholm.se för att meddela att ni vill vara med.

Summering
TID: kl. 17 den 9 april 2015
PLATS: Karla Café 1 trappa ned, Karlavägen 71
ANMÄLAN: Svara till anmalan@cingstockholm.se snarast.

PS. Alla stockholmschalmerister är naturligtvis välkomna, men vi har valt att kalla arrangemanget något seniort eftersom det har visat sig att det mest är seniora chalmerister som brukar dyka upp på dessa arrangemang.

Välkomna önskar Stockholmsavdelningens styrelse