Fredagen 12/6 var vi ungefär ett dussin chalmerister som möttes på Boule och Berså vid Danvikstull och avslutade vårens aktiviteter med lite lättsamt umgänge över något svalkande att dricka i värmen och för vissa även över en bit mat. Vi fick även som bonus höra Kaianders Sempler berätta lite mer om Danvikstullsbron än vad som fick plats i artikeln i Ny Teknik om Stockholms häftigaste bro.

Nu tar vi sommarlov, höstens aktiviteter sparkar igång torsdagen 3 september med Senior-Emil/ia med föredrag på Karla Kafé. En stor del av höstens aktiviteter är redan inlagda i kalendern, men om alla planer går i lås blir det även ett par studiebesök eller liknande aktiviteter.  Håll koll på e-postbrevlådan och hemsidan för mer information.

Har du några förslag eller idéer kring kommande arrangemang? Hör gärna av dig till styrelsen på info@cingstockholm.se

Trevlig sommar!