Senior Emil/Emilia är tillbaka på Karla Kafé torsdagen den 1 oktober klockan 17. Denna gång är det Bo Ronnerstam E 59, som kåserar över ämnet Satellitspaning och studentikosa upptåg i slutet av 1950-talet. Det är nog inte bara teklonlogers upptåg vi kan få höra om utan även pikanta historier om hur det kunde gå till på professor Rydbecks institution och hur man jagade ”försvunna” amerikanska satelliter ute på Råö.

Discoverer 2Hur och var?

Karla Café ligger i hörnet av Karlavägen och Sibyllegatan, kommunalåkare tar T-banan till Stadion och går ut Karlavägsutgången. Var och en beställer mat och dryck enligt caféets à la carte meny och vi blir serverade i vårt separata rum en trappa ned. Caféets meny finns på deras web-sida: karlacafe.se och de har öppet till kl 20.

Vi vill gärna vara säkra på att alla får plats och att vi blir tillräckligt många, så vi ser gärna att ni anmäler er så snart som möjligt. Anmäl er här

Summering

TID: kl. 17 den 1 oktober 2015

PLATS: Karla Kafé 1 trappa ned, Karlavägen 71

ANMÄLAN: På den här länken så snart som möjligt.

PS. Alla stockholmschalmerister är naturligtvis välkomna, men vi har valt att kalla arrangemanget något seniort eftersom det har visat sig att det mest är seniora chalmerister som brukar dyka upp på dessa arrangemang.