Senior-Emil/ia är tillbaka på Karla Café torsdagen den 4 februari klockan 17. Denna gång är det Lars Kylberg E 65, som kåserar och diskuterar med deltagarna över ämnet ”Att vara företagsledare under olika förutsättningar”.

LarsKylberg2

Under Chalmerstiden spexdirektör för Nebukadnesar 1964 och exjobb i kopparbunken under ledning av ”Bägarn”. Sedan blev det högspänning hos ASEA utomlands och höga poster i svensk näringsliv, bland annat som VD för Incentive AB, Alfa-Laval AB och Saab-Scania AB. Lars är nu aktiv med mindre styrelseuppdrag och mycket annat.

Hur och var

Karla Café ligger i hörnet av Karlavägen och Sibyllegatan. Kollektivåkare tar T-banan till Stadion och går ut Karlavägsutgången. Var och en beställer mat och dryck enligt caféets à la carte meny och vi blir serverade i vårt separata rum en trappa ned. Caféets meny finns på deras webbsida och de har öppet till kl 20.

Vi vill vara säkra på att alla får plats och att vi blir tillräckligt många, så vi ser gärna att ni anmäler er så snart som möjligt. Anmäl er här.

Summering

TID: kl. 17 den 4 februari 2016
PLATS: Karla Café 1 trappa ned, Karlavägen 71
ANMÄLAN: Anmäl er på den här länken snarast.