Ännu är det inte inte april april och vi fortsätter därför redan den 2 februari 2017 med ett kvasivetenskapligt inlägg av Jarl ”Jalle” Jonsson. Han har lovat inleda sin essä med orden ”När jag tillträdde som sexmästaren i Chalmers Fest-U 1966  fanns det ca 3,4 mdr människor på jorden. Idag är vi ca 7,2 mdr. Finns det något samband?”. Jalle föddes i Norrköping men har bott i bl a Göteborg, Motala, Karlstad, Täby, Peking, Prag och Kampala och drar därifrån sina egna slutsatser. Kom, lyssna gärna och försök förstå. 

46 Jarl 2016 07 23.jpg

Hur och var

Detta Senior-Emil/ia har vi numera traditionsenligt på Karla Café som ligger i hörnet av Karlavägen och Sibyllegatan, kommunalåkare tar T-banan till Stadion och går ut Karlavägsutgången. Var och en beställer mat och dryck enligt caféets à la carte meny och vi blir serverade i vårt separata rum en trappa ned. Caféets meny finns på deras web-sida: karlacafe.se och de har öppet till kl 20.

Vi vill gärna vara säkra på att alla får plats och att vi blir tillräckligt många, så vi ser gärna att ni svarar snarast möjligt till anmalan@cingstockholm.se för att meddela att ni vill vara med.

Summering

TID: kl. 17 torsdagen den 2 februari 2017
PLATS: Karla Café 1 trappa ned, Karlavägen 71
ANMÄLAN: med det här fomuläret

PS. Alla stockholmschalmerister är naturligtvis välkomna, men vi har valt att kalla arrangemanget något seniort eftersom det har visat sig att det mest är seniora chalmerister som brukar dyka upp på dessa arrangemang.

Välkommen!

030228 008m J visar drake.JPG