Sök

CING Stockholm

Chalmersska Ingenjörsföreningens Stockholmsavdelning

Hösten 2018

Igår hände mycket!

Styrelsen startade igång terminen med första styrelsemötet.

Bland annat kommer vi under hösten arrangera kräftskiva (7/9), aw (troligen v 38), guidning på Nobelmuséet med tema ekonomi (troligen 28/9), spex med spexkalas samt årsmöte (17/9), guidning på Nobelmuséet med tema fred (troligen 30/9). Fler punkter kommer tillkomma och mer info dyker upp via mail och facebook när det närmar sig!

Förutom allt spännande som hände på styrelsemötet så tillkom en hel drös nya chalmerister till världen då det var första dagen på mottagningen. För den som vill bli nostalgisk finns foton på cffc:s hemsida.

 

Boule o Berså 28 juni

Jaha, sommar igen…

…och nu är det dags för vårens sista AW innan vi som arbetar tar semester och ni som inte arbetar fortsätter att inte arbeta.

Vi har bollat idéer och kommit fram till att vi kör en favorit i repris…

Boule och Berså!

boule-2-1000x235
Vi tar och träffas torsdagen den 28 juni vid 18:00 (eller strax innan) så kanske vi hinner med ett spel eller två. Vi försöker boka en bana i förväg och lyckas vi med det så kan vi turas om att spela lite.

Häng på, dra med er en kompis (eller någon främling) sås ses vi för en trevlig eftermiddag/kväll i glada vänners lag. Vi hoppas på att kunna hålla igång i en timme eller två…eller tre. Allt efter behag.

Ingen anmälan behövs, utan kom bara in och ta en öl på vägen hem. Slå en signal till 0704-170764 om du inte hittar oss.

CING Stockholm vill bli ännu bättre

Chalmersska Ingenjörsföreningens Stockholmsavdelning (CING sthlm) finns till för att erbjuda chalmerister som befinner sig i Stockholm möjlighet till intressanta arrangemang och möten. Då vi är en stor och divergerande skara så kan vi inte planera in saker som är intressanta för alla. Men alla ska kunna vara intresserade av något! Fyll i enkäten och hjälp oss att planera bra saker! Den kommer vara underlag för vår verksamhet de kommande åren.

Medlem i CING eller ej, vi vill få dina svar så länge du är en potentiell medlem! Skicka gärna länken vidare till dina vänner! Fyll i hur mycket eller lite du vill, men se till att klicka på skicka-knappen i slutet av enkäten, annars får vi inte in datan.

Tack på förhand!

Till Enkäten

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑